Zi
Fire Inside Team
Пишман турист

|
 |
« on: October 13, 2009, 11:06:24 am » |
|
Запазих търпение, докато можах. Писна ми. Юзърът *********(изтрито, като проява на добра воля от моя страна), освен демонстрация на тотална липса на въображение да си измисли ник, и пълна неинформираност, прави и погрешни заключения.
1.Коста е писал в сайта на Синус да благодари за хелпа на хората от Чита, Биробиджан, Хабаровск и Владивосток. В последните 3100 км, всички тези момчета, които пишат и четат форума на Синус, направиха за Коста много повече, отколкото всеки друг, включително четящите този сайт. На 11 октомври замина за Япония.
2. Този сайт е абсолютно безплатен. Което е ясно на всеки, който преди да дращи тук, си е направил труда да прочете, дори и началото само, на секция ”Подкрепи”. Парите от СМС биха стигнали за таксата по товарене на Скитник на борда на ферито. Биха, ако бяхме получили парите за тях, но не сме. (май не съм го казала добре - имам предвид, че парите от всички изпратени от вас СМС, все още не са ни преведени от фирмата посредник, с обяснението, че мобилните оператори не са ги превели на тях)
3. Омръзна ми от хора, които пишат тук, че са дали пари, като цитират суми от по 500 или 1000 лева. Е не, не са дали. Нито са имали намерение.
4. Омръзна ми от хора, които ореваха света да има PayPal, но не пожелаха да се възползват в изминалите 45 дни.
5. БЛАГОДАРЯ на всички, които подкрепиха Коста, изпращайки пари. Те са по-малко от 30 човека, някои приятели, други – просто читатели на сайта. Сумата стигна да платим билета на Коста и превоза на Скитник с ферито. Само. На всички, които нямат финансова възможност, но пожелаха на Коста усмивки, късмет и успех от цялото си сърце, - БЛАГОДАРЯ ви, хора. Благодаря на Чоки, че единствен коментира(в bikerz.bg) публикуваната статистика. Никъде в нея не се казва колко е натрупаната умора и изразходената психическа енергия, но и смелостта, волята за победа и преодолените трудности. Не казва кои са красивите места, видени от Коста, добрите и интересни хора по пътя му. Тях ние виждаме на снимките, четейки пътеписите му. И е странно за мен, че в 108 коментара няма нито дума за това...
|